Tocanita din piept de pui si gogosari

de Bucataras Medi in Pui, 19 Oct 2010 | 12854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 5-6 gogosari
  • 3 -4 cepe
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de pui si gogosari:

Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu).

Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem bucatile de carne si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti. Scoatem carnea si o punem intr-un vas acoperit iar in uleiul in care am rumenit carnea punem la sotat ceapa taiata marunt si gogosarii taiati fasii.Cand legumele sunt gata sotate le amestecam cu carnea , acoperim cu apa si condimentam cu sare si piper.Lasam la foc mic sa fiarba circa 10-15 min. dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Mai lasam pana ce scade si apoi tragem vasul de pe foc si asezonam cu patrunjel verde taiat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de pui si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]