Tocanita din carne de vitel

de silvi0ara in Vita, 22 Apr 2010 | 5154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macra de vitel  
  • 2-3 cepe rosii  
  • 4-5 cartofi  
  • 1 lingura pasta de tomate  
  • 2 ardei grasi  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 legatura marar proaspat  
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de vitel:

Se taie carnea bucatele,se rumeneste in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori subrtiri.Se adauga apoi ardeiul gras taiat tot felii subtiri..Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de carne.Se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.

Dupa o jumatate de ora se pun cartofii taiati cuburi,se portiveste de sare si piper.Se mai lasa pe foc cat se fierb cartofii,apoi se adauga bulionu si se da la cuptor pentru 10-15 minute.Se scoate se adauga mararul proaspat tocat.Se serveste cu mamaliguta,sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:31

Mai ai o portie si pentru mine?........................

nadina73 1

22.04.2010, 23:39

si eu vreau mai ai si pt mine 5 furuclite iti dau dar o portie primes si eu

silvi0ara 1

23.04.2010, 11:06

Medi,Nadia sigur,pentru voi fac una noua.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din vitel impachetate in prosciutto