Tocanita de soia cu mamaliguta

de Mama_Lizica in Mancaruri de post, 22 Mar 2010 | 9609 vizualizari

 

Pentru cei ce tin post, pentru vegetarieni si pentru cei carora le-ar placea sa incerce o varianta mai dietetica a tocanei de porc.

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi soia cuburi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • 1 morcov mare
  • 1 ceasca vin
  • 1 ceasca bulion (sau paste de tomate indoita cu apa)
  • un pumn de mazare congelata sau la conserva
  • 1 lingura ulei, sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de soia cu mamaliguta:

Lasi soia la inmuiat cam 2 ore in apa, apoi scurgi apa, clatesti cuburile de soia si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, tai marunt ceapa, ardeiul, morcovul si le pui la calit intr-o lingura de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi mazarea si cuburile de soia, fierte si scurse de apa. Adaugi apa cat sa acopere cuburile de soia. Lasi la fiert 10 minute, apoi adaugi bulionul, potrivesti de sare si piper si mai lasi 5 minute. Torni vinul, mai lasi sa fiarba 5-10 minute (incerci morcovul, sa fie fiert). Presari apoi patrunjel tocat marunt. Servesti fierbinte, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de soia cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu bucatele de soia