Tocanita de pui (papricas de pui)

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2010 | 5596 vizualizari

 

O reteta destul de simpla, cu ingrediente pe placul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 3 linguri de rosii in bulion
  • 2 lingurite boia dulce
  • oregano
  • busuioc
  • condimente pentru pui
  • sare
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui (papricas de pui):

Pulpele le-am taiat pe jumatate, le-am condimentat si le-am pus la calit impreuna cu ceapa. Am adaugat si ardeiul taiat rondele si 2 pahare cu apa. Am lasat la foc mic aproximativ 30 de minute.

Apoi am pus rosiile in bulion, oregano, busuioc, sare si boia.

La final am adaugat patrunjel tocat marunt si faina amestecata cu 2 linguri de apa.

TIPS-URI

1

În cartea de bucate se recomanda servirea papricasului cu galuste de faina, garnitura de orez sau cuș-cuș.

2

Noi l-am preferat fara garnitura, doar insotit de o salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui (papricas de pui)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

18.12.2010, 17:48

Multu mult Cris

cocolina 1

22.04.2012, 14:11

Arata foarte bine am trecuto la favorite

Dana_Retetegg 1

24.04.2012, 11:18

ma bucur mult ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carnita de pui