Tocanita de pipote de pui

de 28_andreea in Pui, 4 Dec 2010 | 8032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote pui
  • 4 cepe mijlocii
  • 150 gr pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

pipotele se spala ,se curata de pielite si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.ceapa se taie solzisori si se caleste putin pana devine sticloasa.se adauga pipotele scurse si se pune apa cat sa le acopere.se lasa sa fiarba 60 min.

cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate,sare si piper si se mai lasa la fiert 10 min.se serveste cu mamaliguta sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

Sandwich cu carne de porc - Irezistibil de savuros

pe 07.08 la 08:50

Castraveti murati la soare – reteta rapida de vara

pe 06.08 la 11:40

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci