Tocanita de ciuperci de post

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 2999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci de post:

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie, dupa ce aceasta devine "sticloasa", se adauga ardeii si morcovii tocati si ei cubulete impreuna cu utina apa si se lasa la fiert.

Intre timp se curata ciupercile, se toaca cubulete si se adauga in tigaie.

Cand lichidul a scazut potrivit de sare si piper, adaugam oregano si sucul de rosii.

Se mai lasa la foc mediu circa 10 minute si obtinem o mancarica rapida si sanatoasa pt zilele de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)