Tocanita de ciuperci cu pui

de madi_marin in Pui, 6 Mai 2010 | 8004 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

06.05.2010, 19:57

foarte bun,insa..in modul de preparare,puiul,unde-i?

Rocsi 1

06.05.2010, 19:58

bun bun

madi_marin 1

06.05.2010, 19:58

este si puiul, da vine mai greu ca+i obosit....

gaby_duceag 1

06.05.2010, 20:03

ela 1

06.05.2010, 20:07

sa-i dau eu putina viteza?

madi_marin 1

06.05.2010, 20:27

la cat e de palit....nu mai merge decat cu un somn zdravan....

silvi0ara 1

06.05.2010, 21:56

Asa Ela,dar mai mare viteza sa ajunga si la mine.

ela 1

06.05.2010, 21:57

silvioara,cica e obosit puiul,doarme acum

nadina73 1

07.05.2010, 01:01

super madi si e super si trandafirasusi pun si furcile 5 la numar

madi_marin 1

07.05.2010, 09:01

multumesc fetele.....si scuze, dar eram super obosita aseara si mi-au mai scapat si mie amanunte, dar am remediat.....

gaby_duceag 1

07.05.2010, 09:11

nu te scuza madi,noi radem din orice

madi_marin 1

07.05.2010, 09:25

stiu....sunteti dragute...

epurasha2bb 1

07.05.2010, 09:44

mmmm ce bun!

ela 1

07.05.2010, 09:54

noi radem si cand dormim gaby da si din picioare

madi_marin 1

07.05.2010, 14:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pané trase in cascaval