Tocanita de ciuperci cu pui

de luminita20_2006 in Pui, 10 Noi 2011 | 7981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 kg ciuperci
  • -1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • -1 lingura bulion 
  • marar/patrunjel
  • sare,piper
  • 1 lungura amidon sau faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Pieptul de pui se taie bucati si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, dupa care se scoate intr-un vas si se lasa deoparte pana cand pregatim ciupercile.

Ciupercile spalate se taie daca sunt mai mari , ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie incingem putin ulei si punem ciupercile sa se inabuse cu capac. Ele vor lasa apa asa ca nu e necesar sa puneti. Cand scade pe jumatate apa se adauga bulionul dizolvat cu putina apa fiarta daca e cazul. Se lasa sa fiarba, adaugand si pieptul de pui, pana cand sunt gata ciupercile ; intr-o farfurie punem o lingura de amidon si dizolvam cu sosul de la ciuperci apoi adaugam peste toata tocanita .

Se condimenteaza cu sare si piper, iar la final cu usturoiul pisat si patrunjel sau marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui(de primavara)