Tocanita de ciuperci cu mămăligă

de mihasara in Mancaruri de legume, 15 Ian 2016 | 4942 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 500g ciuperci
    • 3 cepe
    • 2 ardei
    • 1 cutie de rosii in suc de rosii
    • 2-3 catei de usturoi
    • verdeata
    • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mămăligă:

  1. Tocam ciupercile, ardeii si ceapa.
  2. Sotam ciupercile.
  3. Calim ceapa usor, dupa care adaugam ardeii, apoi ciupercile sotate.
  4. Adaugam si cutia de rosii si 50 ml de apa.
  5. Lasam pe foc pana fierb toate ingredientele.
  6. La sfarsit adaugam usturoiul taiat felii subtiri si verdeata.
  7. Servim cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mămăligă" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

katty 1

31.01.2018, 09:07

Delicioase!

Rahela Velicu 1

31.01.2018, 12:17

-Licurici- 1

01.02.2018, 08:58

Foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille