Tocanita de ceapa cu ficatei

de Angelina_Elena in Ficat, 9 Dec 2012 | 16900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 cepe marisoare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cescuta bulion
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 frunza de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu ficatei:

Ficateii de pui ii curatam si ii spalam foarte bine.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins.

Cand acesta s-a incins, adaugam ceapa si o lasam la calit aproximativ 2 minute.

Adaugam apoi o cana de apa, bulionul, pasta de ardei si frunza de dafin.

Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba circa 10 minute.

Adaugam apoi ficateii si usturoiul pisat si mai lasam la fiert inca 10-15 minute.

Condimentam cu sare si piper, mai dam in cateva clocote, apoi oprim focul.

Servim tocanita cu mamaliguta calda!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in bol de aluat