Tocanita de ceapa

de mimmi in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 5615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 5 catei usturoi
  • 1 ardei
  • frunze proaspete de patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper (vegeta)
  • 1 conserva (400 g ) de rosii in bulion.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa:

Taiem ceapa julien si o calim in 2 linguri de ulei.

Taiem ardeiul cubulete, razalim morcovul pe razatoarea mica iar usturoiul il taiem feliute si le adaugam peste ceapa,lasandu-le la calit inca 5-10 minute,pana se inmoaie legumele.

Adaugam sare si piper, eventual vegeta dupa gust, rosiile in bulion, frunzele de patrunjel tocate marunt si le mai lasam putin pe foc sa se patrunda aromele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

17.03.2012, 20:52

super buna

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:40

gustoasa

helwa 1

02.04.2012, 16:41

Super... am rezolvat cu meniul pe seara asta multumita tie!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu spanac