Tocanita de cartofi cu pulpe de pui, delicioasa ca la mama acasa
Descopera reteta de tocanita de cartofi cu pulpe de pui, delicioasa ca la mama acasă. Aceasta mancare traditionala combina cartofii fragezi cu pulpele de pui suculente, intr-un sos bogat si aromat. Ideala pentru pranz sau cina, aceasta tocanita este usor de preparat
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: pulpe de pui, ceapa, morcov, rosii in suc propriu, cartofi, usturoi
Ingrediente pentru Tocanita de cartofi cu pulpe de pui, delicioasa ca la mama acasa:
Cum se prepara Tocanita de cartofi cu pulpe de pui, delicioasa ca la mama acasa:
Curatam ceapa si morcovul si le spalam bine.
Tocam ceapa si o punem intr-o oala cu 2-3 linguri de ulei si putina apa.
Adaugam si morcovul taiat cuburi si le lasam cateva minute la calit.
Spalam bine pulpele apoi le punem in oala si le lasam putin la calit impreuna cu ceapa si morcovul.
Adaugam apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert.
Cand pulpele sunt pe jumatate fierte punem cartofii taiati cuburi, usturoiul tocat marunt, 200 gr rosii cuburi cu suc, sare si piper dupa gust si amestecam. Acoperim iar si lasam pana cand si cartofii sunt fierti.
La sfarsit tocam patrunjelul si il presaram deasupra.
Pofta buna!
Nu-i asa ca ar merge perfect alaturi si niste Castraveti murati? ;) Dar de o Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata ce spuneti?
Va recomandam si reteta Tocanita cu gogosari copti