Tocanita de cartofi cu pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 6 Feb 2011 | 5593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • boia
  • nucsoara
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui:

Spalam legumele.

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul marunt, dupa care le punem la innabusit in 2-3 linguri de ulei+2-3 linguri de apa.

Cand s-au inmuiat, adaugam pieptul de pui taiat cubulete.

Completam cu apa cat sa acopere pieptul de pui.

Intre timp taiem cartofii cubulete si ii punem in apa rece pana cand le vine randul sa intre in oala.

Cand incepe si carnea sa fiarba, adaugam si cartofii.

Daca mai este nevoie completam din nou cu apa.

Lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam cu sare, piper, boia, nucsoara dupa gust.

Asezonam cu patrunjel.

Servim cu gogosari.

Pofa buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos dijonez si iaurt