Tocanita de cartofi cu pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 6 Feb 2011 | 5010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • boia
  • nucsoara
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui:

Spalam legumele.

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul marunt, dupa care le punem la innabusit in 2-3 linguri de ulei+2-3 linguri de apa.

Cand s-au inmuiat, adaugam pieptul de pui taiat cubulete.

Completam cu apa cat sa acopere pieptul de pui.

Intre timp taiem cartofii cubulete si ii punem in apa rece pana cand le vine randul sa intre in oala.

Cand incepe si carnea sa fiarba, adaugam si cartofii.

Daca mai este nevoie completam din nou cu apa.

Lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam cu sare, piper, boia, nucsoara dupa gust.

Asezonam cu patrunjel.

Servim cu gogosari.

Pofa buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki