Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2013 | 5271 vizualizari

 

Pentru ca am dat peste punga de ardei in congelator am zis sa le fac de petrecanie si le-am facut.....
PS.scuzati,am cratita ciobita,dar nu ma indur de ea ca nu lipeste...nu sunt perfecta,deci nici oalele mele nu sunt...

 

INGREDIENTE

  • 20 ardei rosii copti
  • 2 leg ceapa verde ( cca 10 fire)
  • 1 ceapa uscata
  • 1 cutie cu rosii cubulete( cutie de 400)
  • sare dupa gust
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • cca 400 g carne porc taiata cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc:

Mai intai pregatim ceapa pentru calit,taind-o marunt.

Apoi curatam ardeii de seminte( i-am bagat la congelator intregi),ii taiem julien.Pregatim carnea taind-o cubulete o punem in cratita cu ulei(100 ml),si o prajim cca 20 min la foc domol,o scoatem si in locul ei punem ceapa la calit pana incepe sa se inmoaie.

Adaugam rosiile cubulete si ardeii,completam cu un pahar cu apa( cca 250 ml) adaugam carnea si sarea dupa gust,unii vor mai sarat,altii mai putin, la final adaugam mararul tocat.

Lasam sa fiarba la foc domol inca 30-35 min.

Se poate servi cu salata verde sau muraturi.

TIPS-URI

1

cand am calit ceapa am adaugat un praf de sare

2

pentru ca rosiile erau un pic acrisoare,am adaugat 2 lingurite de zahar in ele,inainte sa le pun in mancare

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

28.03.2013, 15:45

)))
Sa stii ca noi avem o cratita "zestrea " mamei de la bunica si tare drag imi e sa fac in ea.Niciodata nu vor mai avea calitatea aceea,chiar de's cam urate,se poate gati bine in ele

Constelatialeu 1

28.03.2013, 16:07

Tot alea vechi sunt mai bune,am un tuciulet mostenire de la una dintre bunici,tare-mi place sa fac in el...

Rocsi 1

28.03.2013, 20:35

Daaa chiar imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc