Tocanita cu pipote de curcan

de -Licurici- in Curcan, 17 Iun 2015 | 8704 vizualizari

COMENTARII (17)

Gicuta 1

17.06.2015, 18:42

ce-mi plac pipotele!

Ina 1

17.06.2015, 18:54

Mmmmm

-Licurici- 1

17.06.2015, 18:56

Merisor 1

17.06.2015, 19:03

Buna! ;-bd

Bunica 1

17.06.2015, 19:09

Bună tocăniță ai făcut!

miki_a 1

17.06.2015, 19:11

Si mie imi place!

-Licurici- 1

17.06.2015, 19:13

Multumesc de aprecieri

mihaelar63 1

17.06.2015, 19:23

Pipotele sunt printre preferatele mele

reisnaor_2006 1

17.06.2015, 19:28

bunaaaaaaaaa

Constelatialeu 1

17.06.2015, 19:58

Imi plac pipotele sia stea de curcan sunt mai mari,deci baga si la mine o portie...

-Licurici- 1

17.06.2015, 20:01

Cu mare drag

Gherca Daniela 1

17.06.2015, 21:16

buna!

MotanLaOale 1

17.06.2015, 21:31

Catalina L 1

17.06.2015, 22:44

o bunatate

Bya Ralu 1

18.06.2015, 11:07

ce bun

mirela0911 1

18.06.2015, 14:20

Cred ca a iesit tare buna!

-Licurici- 1

19.06.2015, 08:46

Foarte buna a fost, s-a terminat imediat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan impanata cu usturoi