Tocanita cu carne de porc

de Alinutza80 in Porc, 24 Mar 2012 | 3640 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

24.03.2012, 19:33

O tocanita ce ne place!!

Alinutza80 1

24.03.2012, 20:05

Bucataras Medi 1

24.03.2012, 20:53

chiar ca imi este dor de o tocanita.

Bya Ralu 1

24.03.2012, 21:08

si mie imi place

diaconta 1

24.03.2012, 21:20

intotdeauna mi-a placut mancarea asta

MotanLaOale 1

24.03.2012, 21:41

Lau 1

24.03.2012, 22:27

buna

deyutzky 1

25.03.2012, 11:47

imi place place place

mirela0911 1

25.03.2012, 12:25

buna tocanita!

Alinutza80 1

25.03.2012, 13:27

Mutumesc tuturor

Sim0na 1

25.03.2012, 15:32

O bunatate!!!

Ubulika 1

25.03.2012, 17:04

Alinutza80 1

25.03.2012, 20:09

MIUTA 1

26.03.2012, 18:41

Foarte buna

Alinutza80 1

26.03.2012, 21:39

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:44

buna de tot

Alinutza80 1

27.03.2012, 17:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi