Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut

de Bya Ralu in Porc, 23 Dec 2015 | 6247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • cimbru/sare/piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut:

Carnea se taie in bucati potrivite(fiecare cum doreste),se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si cu vinul rose si se lasa la marinat peste noapte.

In vasul de lut se pune carnea marinata impreuna cu sosul format si putin apa,se acopera cu un capac si se lasa 1 ora la foc potrivit.

Se adauga cartofii taiati in bucati mai mari,ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fasii,se amesteca bine,se completeaza cu apa daca este nevoie,acoperim cu capac si se da la cuptor pentru circa 15 minute.

Se verifica sa fie si legumele fierte.

Se serveste cald

TIPS-URI

1

se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

23.12.2015, 22:23

motan

CameliaR 1

23.12.2015, 22:36

Yamii, ce bine arata tocanita!

Bya Ralu 1

23.12.2015, 22:55

multumesc camelya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia