Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter

de Lorra in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 3218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 lingura pasta tomate
  • 3 carnati semiafumati
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter:

Se pune oala pe foc (mediu) si se lasa cu capacul pus pana cand acul indicator pleaca din zona galbena, apoi se adauga o lingurita de ulei si legumele : ardeii, ceapa si morcovul tocate cubulete. Se lasa 3-4 min. si se adauga cartofiorii taiati cubulete.

Cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi, se da deoparte de pe foc, se adauga pasta de tomate si carnaciorii si se repune pe foc.

Dupa 10 min. se condimenteaza si se pune verdeata tocata marunt, apoi se da jos de pe foc si se lasa cu capacul pus pana cand acul coboara in zona galbena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter