Tocana de cartofi

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 18 Mai 2011 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • pastarnac
  • morcov
  • 3-4 fire ceapa verde
  • delikat de legume
  • piper
  • bulion de ardei facut in casa
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi:

Am curatat ceapa,morcovul si pastarnacul dupa care le-am taiat si le-am calit .

Cartofii i-am curatat si i-am taiat cuburi.Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat cartofii,delikatul si am pus apa cat sa acopere cartofii.Am lasat sa fiarba cam 25min, apoi am adaugat bulionul de ardei impreuna cu piperul si am mai lasat sa fiarba inca 10min.

Am dat la o parte de pe foc si am adaugat mararul si patrunjelul taiat marunt.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti