Tocana de carne cu ceapa

de CookieMonster in Porc, 9 Apr 2013 | 4403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (vita sau de berbec)
  • 800 g ceapa alba (5-6 cepe medii)
  • 100 g unt
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1 lingura miere
  • 200 ml apa sau supa concetrata de legume
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de carne cu ceapa:

1. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune intr-o tigaie impreuna cu untul, inabusind-o 20 de min. Se sareaza si pipereaza dupa gust. O scoatem cu o paleta si o punem intr-un castron.

2. Adaugam carnea taiata fasii in sosul ramas in tigaie turnam supa. O lasam la fiert 20 de minute. Punem sofranul si mierea, lasand la fiert inca 5 minute.

3. Adaugam ceapa, amestecam si acoperim cu un capac. Tinem pe foc inca 10 minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de carne cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Geanina87 1

09.04.2013, 21:56

gustoasa

Rocsi 1

09.04.2013, 22:07

O mancare gustoasa

Sim0na 1

10.04.2013, 14:26

Buna o fi..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu legume la wok si orez