Timballo bianco

de Geanina87 in Paste, 11 Sep 2012 | 69409 vizualizari

COMENTARII (37)

laura_n 1

11.09.2012, 16:15

eu as zice sa incepem....sa mancam
o reteta excelenta

Lau 1

11.09.2012, 16:16

laura lasami si mie

laura_n 1

11.09.2012, 16:16

Sufletel,las, las )))

portiadelumina 1

11.09.2012, 16:18

Nu ştiu ce-o însemna în italiană ce spui tu dar eu ştiu să mănânc pe româneşte Şi cred că-i cea mai bună traduce o farfurie golită

Lorra 1

11.09.2012, 16:20

Vreau si eu o portie. Cum se spunea mai sus...denumirea ca denumirea dar cand citesc ingredientele = papa buna

laura_n 1

11.09.2012, 16:21

Parinte, da, da

Geanina87 1

11.09.2012, 16:23

Sincer...nici eu nu stiu cum se traduce TIMBALLO(bianco inseamna alb).Am putea sa ii dam numele de "Paste la cuptor".Eu am scris asa cum se numeste reteta chiar nu ma dau mare italianca,pt ca nu sunt

Calinnicola1997 1

11.09.2012, 16:34

arata superbine Geanina

diaconta 1

11.09.2012, 16:38

intotdeauna mi-au placut pastele la cuptor

Geanina87 1

11.09.2012, 16:42

MotanLaOale 1

11.09.2012, 16:58

Bya Ralu 1

11.09.2012, 17:04

ce super sunt

mamaieelena 1

11.09.2012, 17:24

bun,bun

Geanina87 1

11.09.2012, 17:44

angyb 1

11.09.2012, 18:10

imi place o sa incerc si eu

Geanina87 1

11.09.2012, 18:31

Iti recomand cu mare drag

mihaelar63 1

11.09.2012, 18:44

Place pastele

scortisoara 1

11.09.2012, 19:03

ce bine arata! bravo!

Geanina87 1

11.09.2012, 19:29

Va multumesc din suflet pt. aprecieri!!!

Rocsi 1

11.09.2012, 20:34

Foarte bun!!!

iry-gabriela 1

11.09.2012, 20:47

place

adry88 1

11.09.2012, 21:30

foarte foarte bun

Brindusa 1

11.09.2012, 22:55

Timballo este un fel de mancare specific italian, al carei nume provine de la forma speciala in care se face. Aceasta este ca un lighean metalic mare, cred ca aproximativ 6-8 litri. In reteta originala se folosesc niste paste mici facute in casa, chiftelute, oua, pasta de rosii, mozarella si altele. Se face apoi o coca de taietei, care se pune pe fundul si pe peretii castronului. Toate ingredientele se pun in straturi si se acopera cu coca. Se coace asa, in orb. Cand se serveste se intoarce cu fundul in sus si se scoate castronul. Se taie la masa, in fata tuturor.
Asta e povestea acestui fel de mancare

LUK 1

12.09.2012, 09:10

buna mancare multumim Brandusa pentru completare.Interesanta poveste

Laly 1

12.09.2012, 09:43

O bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor, cu telemea si carnati afumati