Tigaie picantă (de post)

de portiadelumina in Mancaruri de post, 20 Dec 2013 | 7923 vizualizari

COMENTARII (85)

laura_n 1

20.12.2013, 17:26

Padre, ce m-ati pacalit cu pozele ))
tare gustoasa si big like pt iuteala

nadea68 1

20.12.2013, 17:26

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:28

Laura, cum adică te-am păcălit cu pozele? Eu sunt om serios, doar mă ştii. Mulţumesc!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:28

Mulţumesc, Nadea!

DIANA B 1

20.12.2013, 17:29

Iu-huuuuuuuuuuuuuuuuuu , aici am mai gasit un ornament si-am avut o intrebare de la MI si ... am si stiut-o ... Din nou misto prezentarea ... nu-i faci vant platoului spre mine ?

DIANA B 1

20.12.2013, 17:31

...back ... putem inlocui soia cu ciuperci ?

mihaelar63 1

20.12.2013, 17:32

Vai ce frumusea tigaie

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:33

Diana, ţi-am spus mai devreme că azi ai să găseşti ornamente multe Platoul e încă la mine în cămară, că prea se dă târcoale pe lângă el.

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:34

N-am încercat cu ciuperci, nu ştiu ce să zic, să nu semene a tocăniţă. Oricum, merită încercat.

Ina 1

20.12.2013, 17:35

Eu iau cartofii

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:35

Mihaela, cum m-am priceput şi eu, nebucătarul. Mulţumesc!

DIANA B 1

20.12.2013, 17:36

dar cu soia nu seamana a tocanita ?

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:36

Ina, îi împărţim, că nu mai am apoi de garnitură.

simona72 1

20.12.2013, 17:37

Fain platoul Padre! Soia o dau la o parte si incerc legumele!!

Lau 1

20.12.2013, 17:37

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:38

Păi, Diana, nu prea, că permite garnitura de cartofi. Şi apoi, soia, dacă o tragi un pic la tigaie, se rumeneşte ca şi carnea, plus că are un gust aparte, diferit de al ciupercii. Nici eu nu folosesc soia des, de fapt o folosesc foarte rar, dar a meritat încercarea.

DIANA B 1

20.12.2013, 17:39

Astept sa-l uiti afara din camara ... io l-as pune la vedere , bine ca nu-i balac de sticla , ca l-as pune pe Tv

adry88 1

20.12.2013, 17:39

arata tare bine si bun

Cris2711 1

20.12.2013, 17:39

cum arata

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:39

Simona, adică dai bucăţişe deoparte? Mulţumesc!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:40

Mulţumesc, Lau!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:41

Diana, am să-l folosesc şi la ceva cu carne, dar să se ducă postul. Ce-i ăla balac, că nu ştiu.

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:42

Adriana, a fost bun, mie mi-a plăcut, căci îmi place mâncarea picantă. Mulţumesc!

portiadelumina 1

20.12.2013, 17:43

Cris, câteodată mă mir şi eu cum de reuşesc câte ceva prin bucătărie. Altfel ştii, sunt la pământ.

Aurelia 07_07 1

20.12.2013, 17:47

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci(de post)