Pentru cei carora le plac fructele de mare si nu numai .
Crevetii ii decongelam
Intr-o craticioara mica punem untul si usturoiul putin la calit
Adaugam crevetii si ii lasam putin (2 minute )
Adaugam sucul de portocala si coaja rasa precum si sarea si piperul
Mai lasam putin la fiert si ii oprim.
Totul dureaza maxim 10 minute .
Pentru a pregati baza pentru tartine avem nevoie de : 2 felii de paine pe care le taiem in triunghiuri sau patratele( asta dupa cum doriti )
Punem pe foc o tigaie la incins si prajim bucatile de paine .
Cand s-au rumenit pe ambele parti le scoatem si le stropim cu ulei de masline .
Facem si salata de morcovi cu telina :
Razuim morcovul si telina pe razatoarea mica
Punem sare si piper , zeama de lamaie si maioneza si amestecam bine
Acum putem asambla tartinele astfel : pe fiecare bucata de paine punem cate o lingurita de salata de morcovi si deasupra cate 2 creveti
1
crevetii ii puteti gati simplu , daca nu va place portocala
2
asa aduce un pic catre carnea de pui
3
ce ramane din salata se poate servi asa , este foarte buna si sanatoasa
4
pe platou mai am si aperitive cu icre negre