Va invit cu drag la tarta delicioasa!
Blat:
Umplutura:
Blatul:
Intr-un vas mare se cerne faina, untul rece se taie felii, se adauga zaharul, oul, laptele rece, vanilia, praful de sare si praful de copt si se framanta aluatul, cand este gata se infaineaza cu o mana de faina si se pune la rece 30 de minute.
Umplutura:
Stafidele se pun intr-un pahar de lapte rece la hidratat.
Se amesteca branza dulce cremoasa cu ouale, cu zaharul, vanilia si coaja de lamaie.
Blatul:
Se scoate aluatul de la rece si se intinde o foaie pe hartia pergament infainata bine, la fel si sucitorul, se intoarce apoi deasupra formei unsa cu unt, se asaza compozitia de branza, se pun stafidele scurse de lapte si se pliaza marginile blatului deasupra.
Se coace tarta 35 sau 40 de minute in functie de cuptor sau pana se rumeneste frumos.
Sa aveti pofta la desert!