Pentru aluat:
Pentru umplutura
Pregatim o coca din ingredientele de mai sus: intr-un bol amestecam untul cu sarea, zaharul si oul batut, adaugam apoi treptat faina si cele 2 linguri de apa. Amestecam ingredientele pana se incorporeaza cam 150 gr din faina, apoi pe o plansa presarata cu faina turnam compozitia noastra si cu mana framantam pana incorporam si restul de faina. Invelim apoi in folie alimentara si dam la frigider timp de minim o ora.
In timp ce tinem aluatul la frigider putem pregati umplutura.
Dupa ce visinele s-au decongelat nu aruncam apa lasata prin decongelare. Scoatem samburii din fructe apoi fructele in sucul lasat, impreuna cu zaharul le punem pe foc si lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam apoi amidonul si mai lasam pe foc pana se ingroasa usor.
Dupa ce a trecut o ora scoatem aluatul din frigider si il impartim in 2
Prima foaie o intindem si o asezam in tava tapetata cu margarina si faina. Turnam apoi umplutura de visine.
Intindem si a doua foaie din care decupam inimioare si le asezam de jur imprejur peste visine. Puteti face orice alte forme doriti.
Dam la cuptorul incins la 175-180 grade timp de 30 minute. Inimioarele de deasupra trebuie sa fie usor rumenite.
Dupa ce s-a racit, pudram zona in care se afla inimioarele si servim cu drag pe cei dragi.