Tarta cu ton si oua

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 4655 vizualizari

COMENTARII (29)

Adele 1

28.04.2015, 19:24

Gicuta 1

28.04.2015, 19:27

Cris2711 1

28.04.2015, 19:33

numai cu ton si oua?unde sunt carnatii?

Constelatialeu 1

28.04.2015, 19:35

Carnatii erau mici,mici de tot...;-bd

reisnaor_2006 1

28.04.2015, 19:44

ce buna este

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 19:46

multumesc,Adele!

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 19:46

multumesc,Gicuta!

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 19:46

am uitat de carnati Cris

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 19:47

Cleme,punem cap la cap carnatii si ii carpim

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 19:47

multumesc Reisnaor!

Cris2711 1

28.04.2015, 19:48

Medi

MOKUSKA 1

28.04.2015, 19:50

Delicioasa tarta

Cris2711 1

28.04.2015, 19:54

Cleme)

MotanLaOale 1

28.04.2015, 19:57

buna buna

Gherca Daniela 1

28.04.2015, 20:03

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 20:08

multumesc,Moku!

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 20:08

multumesc,Motan!

Bucataras Medi 1

28.04.2015, 20:08

multumesc,Daniela!

Rocsi 1

28.04.2015, 20:09

diaconta 1

28.04.2015, 20:35

Mno ...

Ksenya 1

28.04.2015, 20:43

bun

Panacris 1

28.04.2015, 20:47

alilianaa 1

28.04.2015, 21:25

ce buuuuuuunnnnn!

Bya Ralu 1

28.04.2015, 21:40

buna

mihaelar63 1

28.04.2015, 22:46

Buna tre'sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat