Tarta cu ton si legume

de oanapl in Ton, 21 Noi 2017 | 7995 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite
Vă invit să încercați o tartă rapidă cu ton și legume preferate de voi. Aceasta a fost foarte apreciată de toți membrii familiei mele. ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 conservă ton bucăți în ulei
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 dovlecel mic
  • 250 g ciuperci champignon
  • roșii cherry
  • câteva buchețele de broccoli
  • 4 ouă
  • 50 ml smântână
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • unt (pentru uns tava)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si legume:

Desfaci buchețelele de broccoli și le fierbi în apă cu sare, timp de 3 minute, apoi le scurgi bine de apă. 

Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi în apă cu sare, timp de 10 minute, apoi le scurgi bine de apă, într-o sită. 

Cureți dovlecelul de coajă și îl tai cubulețe, iar ardeiul gras îl speli și îl tai felii subțiri. Amesteci legumele cu tonul scurs de ulei.

Ungi cu unt un vas și întinzi aluatul în tavă. Înțepi aluatul din loc în loc cu o furculiță și presari pesmet deasupra. Torni legumele peste aluat.

 Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper, apoi le adaugi peste legume și decorezi cu câteva roșii cherry. Introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 35-40 de minute, până când se rumenește frumos compoziția.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu ton