Tarta cu spanac si feta

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2012 | 9777 vizualizari

 

Spinat-Quiche mit Fetakäse

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 200 gr. faina
  • 100 gr. branza de vaci
  • 7 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 gr. spanac
  • 1 ceapa
  • usturoi(optional)
  • 4 linguri ulei
  • un varf de sare
  • piper
  • 200 gr.Feta
  • 150 gr. smantana
  • 2 oua
  • 50 gr.branza rasa Emmentaler sau Gouda
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si feta:

1. Din faina,branza de vaci,uleiul(5 linguri) ,sare se prepara un aluat.Se lasa la frigider circa 20 minute.

2. Cuptorul se incinge la 200 grade.Se taie ceapa ,in rondele,si usturoiul se toaca marunt.Se pregateste si spanacul.Intr-o tigaie se calesc ceapa,usturoiul,apoi se adauga si spanacul.Se condimenteaza cu sare si piper.

3. Branza Feta se amesteca cu smantana si cele doua oua apoi se amesteca cu compozitia de spanac,ceapa,etc.

4. Aluatul se ia de la frigider,se intinde intr-o forma unsa cu unt sau margarina.

Peste aluat se toarna compozitia realizata din poz.2 si 3.vezi poze:).

5.Deasupra se presara cu branza rasa si se da la cuptor pentru circa 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi