Tarta cu legume de sezon si carne

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2012 | 4140 vizualizari

COMENTARII (15)

T I M E A 1

03.11.2012, 17:27

Arata bine! Nu cer ca ai pus si branza .

Panacris 1

03.11.2012, 17:38

Timea Chiar ma gandeam la tine, in timp ce preparam, sa pun sau nu branza

T I M E A 1

03.11.2012, 17:45

Cris ) doar nu pt mine faci )

MotanLaOale 1

03.11.2012, 17:49

Bunica 1

03.11.2012, 17:59

Mie-mi place si cu branza!

Panacris 1

03.11.2012, 18:20

Normal Timi, dar iti dai seama ca gandul meu zboara mereu sper Bucatarasi, cand gatesc)

Cris2711 1

03.11.2012, 18:24

auch,ce bunatate

Lau 1

03.11.2012, 19:29

elucubratiiculinare 1

03.11.2012, 19:47

yammy

diaconta 1

03.11.2012, 20:54

daca-i cu de toate,sigur e buna

mirela0911 1

03.11.2012, 21:20

De acord cu Claudia!

Rocsi 1

03.11.2012, 21:48

Ce interesanta

Sim0na 1

03.11.2012, 21:50

Foarte interesant...

adry88 1

04.11.2012, 13:25

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel si cas