O tarta ce o prepar de cand eram mica si care imi place oricand, indiferent de sezon.
Batem albusurile spuma tare cu un varf de sare, adaugam pe rand cele trei linguri de zahar, apoi adaugam galbenusurile frecate cu praful de copt si la final incorporam faina folosind mixerul la treapta 1 sau cu o spatula.
Se toarna compozitia in tava de tarta tapetata cu unt si cu faina. Se da la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 20-25 minute. Se face testul cu scobitoarea, daca nu se mai lipeste este gata.
Se rastoarna blatul pe o farfurie, lasam cateva minute sa se raceasca.
Budinca se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj si o turnam peste blat.
Spalam si curatam fructele si le asezam de jur imprejur sau cum dorim, dupa imaginatie.
Pregatim apoi gelatina, conform instructiunilor de pe ambalaj si o turnam peste fructe incepand de la mijloc sa acopere bine fructele.
Lasam la frigider o ora pt a se intari gelatina, apoi se poate servi.