Daca tot suntem in luna dragostei v-am pregatit si eu ceva dulce...impart cu voi pentru ca mi-ati intrat tare mult la suflet..sa va iubiti!!!
Separam ouale.
albusurile le batem spuma,apoi adaugam si zaharul treptat.
punem uleiul,esenta si praful de copt si le omogenizam bine.
la urma incorporam faina treptat.
luam o tava rotunda si o ungem cu margarina.
o tapetam cu hartie de copt .
turnam compovitia in tava.
acesta o introducem in cuptorul incins.
cand este gata facem testul cu scobitoarea si o scoatem la racit.
crema:
punem cele 500 ml lapte cu zaharul vanilat la fiert.
budinca o amestecam cu 2 linguri zahar si cu cateva linguri de lapte,din cel pus pe foc.
amestcam bine.
cand laptele incepe sa fiarba,turnam budinca si amestecam continuu pana se ingroasa.
o luam de pe foc si adaugam si coaja de portocala rasa.
turnam budinca uniform,peste blatul rece.
fructele le curatam,le taiem cum dorim si le asezam peste crema.
facem plicul de tort jelee conform instructiunilor si il turnam peste fructe.
dam la rece totul apoi servim.
eu am facut si cateva inimioare de ciocolata.
pofta buna!