Tarta cu conopida si dovlecei

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2011 | 6697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovlecel
  • o conopida mica
  • sare si piper
  • o foaie de tarta din comert 
  • 4-5 linguri de smantana groasa
  • 4-5 linguri de smantana lichida sau frisca lichida neindulcita
  • o cescuta  de lapte
  • 150 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu conopida si dovlecei:

Se spala si se rupe bucati conopida, apoi se pune la fiert. Dovlecelul se taie rondele si se frige in cratita cu putin unt. Foaia de tarta se pune in forma(eu am de silicon si nu am mai uns-o cu nimic, daca aveti din metal ungeti cu putin unt) Peste foaie se pune conopida fiarta, se sareaza dupa gust, apoi se pune o crema facuta din smantana groasa si lichida, laptele, sare, piper si cascavalul ras.

Pe deasupra se pun rondelele de dovlecel si se da la cuptor sa se rumeneasca. Cand e aproape gata se mai pune putin cascaval peste dovlecel. Se serveste ca garnitura la diferite meniuri cu carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu conopida si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra