Tarta cu ceapa rosie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2011 | 4480 vizualizari

 

eu ador ceapa rosie si asa facuta e si mai dulce

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • aproximativ 600 g faina
  • 2 linguri vin alb
  • 40 g unt
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de salvie
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de trufe albe
  • cimbru Kotanyi
  • Rasnita piper cu lamaie
  • rozamrin Kotanyi
  • pt.umplutura :
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g cascaval razuit
  • 2 linguri suc de rosii/bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceapa rosie:

Se framanta un aluat la rece din ingredinetele mentionate.Se intinde o foaie pe o tava dreptunghiulara si pe margine se fac mici rotocoale din bentite de aluat pe care le invartim ca o cochilie de melc.Se lipesc usor presand cu degetele.Se unge cu bulionul, se presara cu verdeturi deasupra si se coace 10 minute asa, apoi se adauga casavalul razuit si ceapa rosie pestisori.Se lasa sa se rumeneasaca bine.Este delicioasa!

Ceapa rosie este usor dulce si culoarea ei e minunata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bunica 1

01.03.2011, 21:13

O altefel de tarta , care este foarte buna !

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:01

Si eu sunt fan-ceapa rosie
e mai prietenoas la gust pt stomac

epurasha2bb 1

04.03.2011, 14:06

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou