Tarta cu capsuni

de mena29 in Dulciuri, 18 Mai 2010 | 5577 vizualizari

 

Este dulcele cel mai usor si rapid de pregatit

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • un varf de cutit cu sare,
  • o vanilie,
  • praf de copt si coaja de lamaie                              
  • Crema:
  • budinca de vanilie sau de frisca,
  • 450 ml lapte,
  • 3 linguri zahar      
  • Glazura:
  • gelatina pentru tarta,
  • doua linguri zahar 
  • 500-600g capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Am separat albusul de galbenus,am mixat albusele,am adaugat pe rand cele 4 linguri de zahat,am adaugat cele 4 galbenuse,vanilia,coaja de lamaie,sarea,am presarat faina in care am facut o adancitura si am pus o lingurita rasa cu praf de copt pe care l-am stins cu suc de lamaie,am amestecat usor si am copt intr-o tava acoperita cu hartie de copt aproximativ 15 min. la 180 grade.

Am pregatit budinca conform instructiunilor de pe plic doar ca am  pus 450 ml lapte pentru a fi mai tare putin.Am spalat capsunii si i-am pus peste budinca dupa care am pregatit gelatina tot conform instructiunilor de pe plic si am acoperit tarta.A durat mai mult pana am postat reteta decat prepararea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crostata cu mar ( TARTA)