O tarta foarte delicioasa!Asta ca sa vedeti ca pot trai o clipa si fara ciocolata:)))
Blat:
Crema de vanilie:
In plus:
Pentru blat mixati albusurile cu un praf de sare pana devin spuma.
Adaugati treptat cate o lingura de zahar si mixati bine pana se topeste zaharul.
Amestecati galbenusurile cu uleiul si le adaugati peste albusuri.
La final adaugati cate 1 lingura de faina amestecand usor de sus in jos pentru a nu se lasa compozitia.
Tapetati o tava de tarta cu unt si faina si coaceti blatul in cuptorul preincalzit pana se desprinde usor de peretii tavi.(testul scobitorii)
Pentru crema puneti laptele la fiert cu semintele de vanilie.
Separat frecati galbenusurile cu zahar ,apoi adaugati amidonul,laptele fierbinte si puneti din nou amestecul pe foc pana se ingroasa ca o budinca.
La final adaugati zaharul vanilat si lasati crema sa se racoreasca putin.
Adaugati crema peste blatul racit complet.
Taiati capsunile felii si le adaugati peste tarta,optional puteti adauga si cateva felii de banana.
Preparati gelatina conform instructiunilor de pe plic si adaugati peste fructe.
Dati tarta la rece pentru 2-3 ore apoi o serviti cu mare pofta!