este primul blat pe care l-am preparat singura. (N-am scapat de supravegherea stricta a mamei ;) )
Spargem ouale si separam albusurile de galbenusuri.
Batem spuma albusurile cu sare si 3 linguri de zahar.
Separat amestecam galbenusurile cu praful de copt si alte 3 linguri de zahar.
Dupa ce se dizolva zaharul si amestecul este spumos, adaugam pe rand cate putin albus batut si faina pana cand incorporam toata cantitatea.
Tava de tarte se unge cu ulei si apoi se presara faina.
Se toarna amestecul obtinut in tava, apoi se coace la cuptor pana cand se rumeneste si se coace la mijloc.
Ca sa stim cand este copt blatul, dupa 30 de minute de copt putem incerca cu o scobitoare, daca aceasta iese curata inseamna ca blatul este copt.
Rasturnam blatul copt pe un platou pe care am presarat putin zahar.
Budinca o preparam respectand instructiunile de pe ambalaj, apoi o turnam peste blatul rasturnat pe platou.
Peste budinca asezam un strat de capsuni spalate si taiate cubulete.
Gelatina o preparam, ca si budinca. Respectam instructiunile depe plic.
Turnam gelatina fierbinte peste capsuni si lasam sa se raceasca tarta, apoi servim.
Pofta buna!