Pentru aluat, se amesteca intr-un vas faina cu praful de copt, untul rece ras sau taiat cubulete, zaharul , sarea si oul. Se amesteca bine cu o lingura, dupa care se framanta rapid, la inceput cu mixerul apoi cu mana, se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la figider pentru 30 de minute.
Pentru umplutura , se amesteca intr-un castron smantana cu zaharul si cu zaharul vanilat.Dupa aceea se adauga galbenusurile , nuca de cocos, praful de budinca si branza de vaca bine pasata.Totul se amesteca foarte bine.Se pun si fructele de padure; eu am avut doar afine.
Separat, se bat albusurile spuma, dupa care se rastoarna peste compozitia de branza si se inglobeaza usor cu lingura.
Aluatul se intinde intr-o foaie subtire de 3-4 mm si se pune in forma unsa cu unt. Se toarna compozitia de branza amestecata cu fructele de padure, se unge cu un galbenus de ou si se pune in cuptorul bine incins. Se coace la foc potrivit timo de 60-70 minute, pana capata culoarea galben-auriu.Se lasa sa se raceasca putin , dupa care se pudreaza cu zahar.