Am facut-o pt prima data,desi reteta o stiam de mult,de cand am fost prima oara in vacanta la bunica,departeee..Tocmai in Botosani..A iesit atat de buna...ca abia am apucat sa o gust de restul lumii...
Pt blat,care trebuie sa fie unul subtire si un pic amarui:
Pt umplutura:
Ingredientele pt blat se bat bine cu mixerul iar compozitia se da la frigider,aprox 15 minute.
.Intre timp se amesteca branza cu celelalte ingriedente pret de cateva minute.Cand aceasta e bine omogenizata,se scoate aluatul din frigider, si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina(atentie,acesta trebuie sa fie un strat subtire)
Aluatul se ridica si pe marginile tavii cam 2 cm pt a putea sta branza.Compozitia se toarna peste aluat si se baga in cuptorul incins,maxim 200 grade pana compozitia se ingalbeneste un pic..
Se scoate din cuptor si se presara fulgii de ciocolata amaruie,sau bucatelele si se baga la cuptor pt coacere finala la temperatura mai joasa..Prajitura este gata cand compozitia de deasupra s-a rumenit un pic(ca nu mi-am adus aminte timpul de asteptare)..
Am lasat-o la racit cateva ore,apoi...aproape ca a disparut..S-a papat pe nerasuflate...A iesit grozavaaaa