Va voi ispiti astazi cu o tarta delicioasa cu branza de vaci si raze de portocale.
Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul ,untul, faina ,praful de copt si la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Aluatul obtinut se pune la rece pt.o jumatate de ora.
Se amesteca intr-un castron branza de vaci; cele 4 oua; coaja de lamaie; esenta de menta +vanilie si zaharul.
Se intinde aluatul in grosime de 1 cm si se pune de preferat intr-o forma de tarta. Peste aluat se presara grisul si apoi se pune umplutura de branza de vaci. Acoperim apoi branza de vaci cu feliile de portocale asezate in forma de raze.
Se da la cuptorul incalzit pentru 60 min.
POFTA INTERESANTA!!!!!!
1
exista o regula pe care eu o respect in toate retetele de acest gen de aluat cu oua ,zahar si faina.Mai intai frec galbenusurile cu zaharul ,apoi faina presarata si amestec de 2-3 ori ;si la sfarsit albusurile batute spuma.