Tarta crocanta cu piersici

de ianculubita in Dulciuri, 9 Sep 2013 | 4067 vizualizari

 

O tarta usor de realizat si delicioasa;sa nu asteptati sa se fragezeasca blatul pentru ca tot crocant va ramane si dupa ce se raceste.

 

INGREDIENTE

  • 200g unt
  • 200g faina
  • 1praf de sare
  • 3linguri zahar pudra+1lingura
  • 2galbenusuri
  • 300g branza de vaci proaspata
  • 1lingura suc de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2linguri gris
  • fulgi de migdale
  • piersici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta crocanta cu piersici:

Amestecam intr-un vas faina cu sare,zahar,untul cubulete mici,2galbenusuri si framantam un aluat,formam o sfera,o infasuram in folie alimentara si o lasam la frigider 30min;intr-un castron amestecam branza cu zeama de lamaie,1lingura cu zahar,vanilie,gris,omogenizam si lasam deoparte.

Din aluat intindem cu sucitorul o foaie intre doua foi alimentare(astfel se intinde fara sa se rupa),o punem in forma de tarta,punem amestecul de branza,deasupra jumatati de piersica,printre ele fulgi de migdale si lasam la cuptor 30min

Servim dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta crocanta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici