e yummy yummy de-ti vine sa-ti lingi degetelele.... :p
Pentru aluat
Intr-o tava rotunda sau o oala, sa nu fie inalta, se pun circa 7-8 linguri de zahar cu 1 pliculet de zahar vanilat la caramelizat. In momentul in care zaharul se caramelizeaza cu o lingura se intinde pe peretii oalei, cratitei, tavei, in functie de ce aveti. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
In momentul in care zaharul caramel s-a racit se aseaza peste el in tava capsunile taiate pe jumatate sau lasate intregi, in functie de cat de mari sunt. Se presara 2-3 linguri de zahar peste si se baga la cuptor pana se inmoaie un pic capsunile... maxim 7 minute.
Pentru aluat:
1
Cuptorul trebuie intotdeauna incins inainte de a introduce ceva inauntru.
2
in momentul in care intoarceti tarta din tava, pentru a se desprinde mai usor bateti cu un cutit pe fundul tavii.