Tarta brownie

de anca_rm in Dulciuri, 31 Iul 2015 | 5217 vizualizari

 

Imi place ciocolata ,iar tartele cu ciocolata sau prajiturile cu ciocolata sunt printre preferatele mele . Daca le pot servic si cu fructe atunci e si mai bine.

 

INGREDIENTE

  • -80 g faina
  • -1 lingurita praf de copt
  • -100 g cicolata neagra
  • -100 g unt
  • -100 g unt
  • -2 oua
  • -100 ml frisca
  • -100 g zmeura
  • -praf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta brownie:

Ciocolata impreuna cu untul o topim la bain marin sau pe foc mic avand grija sa nu fiarba . Cand s-a topit si omogenizat o lasam deoparte sa se raceasca. Adaugam  ouale batute in prealabil usor cu furculita, omogenizam bine. Adaugam zaharul, sarea, praful de copt si faina si amestecam.

Compozita rezultata o turnam in 3 forme de tarta mici cu diametru de 10 cm sau una mare.

Punem la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.

Lasam sa se raceasca si servim cu frisca si zmeura sau alte fructe ….sau cu inghetata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta brownie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dantes 1

22.08.2015, 07:48

Delicioasa!

Xandrinne 1

22.08.2015, 23:53

elenacarlo 1

23.08.2015, 23:57

reteta e scrisa gresit,s-a scris de doua ori unt si cred ca trebuia sa scrie zahar.eu am facut prajitura super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa à ma façon