Tartǎ cu spanac şi brânză feta

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 4190 vizualizari

 

O tartă deosebit de simplă,cu blat din pâine.Se poate adapta cu ce aveţi prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii de paine
  • 4 oua
  • Lapte
  • Unt
  • 150 gr brânza feta de capră
  • 100 gr cascaval
  • Cateva frunze de spanac
  • 4 linguri smantana
  • Cateva felii de sunca
  • Ceapa verde
  • Piper
  • Rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartǎ cu spanac şi brânză feta:

Un ou il batem si il amestecam cu lapte.Ungem o forma de tarta cu unt.Apoi asezam feliile de paine pe care le-am inmuiat in oul cu lapte.Punem cateva bucatele de unt deasupra.

Spanacul il calim intr-o lingura de unt si-l condimentam.Calim putin si ceapa verde,eu o prefer asa.Puteti s-o puneti cruda daca doriti.

Deasupra feliilor de paine asezam alternativ sunca,spanacul si branza feta.

La final rosiile cherry.

Cele 3 oua ramase le batem si incorporam smantana.

Punem ouale cu smantana deasupra tartei si razuim cascaval.

Punem tava la cuptor pentru 20 de minute,sau pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Se serveste de preferinta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartǎ cu spanac şi brânză feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

01.04.2012, 19:41

Ruxy pup si eu

Rocsi 1

01.04.2012, 19:54

noroc ca nu sunt o mancacioasa si nici pofticioasa

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:49

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu vinete pane si cartofi