Tapas cu chiftelute, sos de maioneza si ceapa

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 5058 vizualizari

COMENTARII (17)

Dea_Dea 1

08.07.2013, 09:46

Ce bine arata!!

MotanLaOale 1

08.07.2013, 09:50

diaconta 1

08.07.2013, 09:51

deci a sosit reteta

Patricia Iordache 1

08.07.2013, 09:55

A sosit reteta pentru ca ma simt putin mai bine decat saptamana ce-a trecut.

Patricia Iordache 1

08.07.2013, 09:55

Dea...Motanel...

diaconta 1

08.07.2013, 10:00

ma bucur ca esti mai bine

simona72 1

08.07.2013, 10:11

Ce fain arata si tare bune!! Ma bucur ca esti mai bine

laura_n 1

08.07.2013, 10:17

interesant

Bya Ralu 1

08.07.2013, 10:37

ce idee buna

roxana_simona 1

08.07.2013, 10:43

Bunica 1

08.07.2013, 11:01

Foarte bune!

Cris2711 1

08.07.2013, 11:01

ingenios

Constelatialeu 1

08.07.2013, 11:02

Ce frumos le-ai asezat !

Patricia Iordache 1

08.07.2013, 14:15

Dragele mele....multumesc! Sunt foarte gustoase!

Sim0na 1

08.07.2013, 14:34

super arata!

Rocsi 1

08.07.2013, 15:12

Buneeee

Krystyan Trendy 1

12.07.2014, 12:37

ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei cu branza de burduf