Taitei cu nuca- gustul din copilarie

de mihaelar63 in Mancare copii, 8 Feb 2014 | 23133 vizualizari

 

Cine nu a mancat taitei cu nuca in copilarie ? Un dulce atat de gustos , sanatos , hranitor si simplu de preparat !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr taitei lati
  • 2 cani nuca macinata
  • 100 gr zahar brun
  • 50 ml ulei
  • 100 gr unt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • varf cutit sare
  • 1 frunza de menta pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu nuca- gustul din copilarie:

Fierbeti taiteii in multa apa cu sare . Scurgeti pastele .

Intr-un vas incapator infierbantati uleiul si topiti untul .

Adaugati nuca si scortisoara  amestecand . Luati de pe foc .

Puneti zaharul si taiteii . Amestecati .

Serviti calzi  taiteii cu nuca si gust de copilarie .

TIPS-URI

1

Pesmet se poate adauga doar daca nu aveti destula nuca .

2

In copilarie mai puneam alaturi si cateva linguri de dulceata .

3

Daca pastele sunt fara ou se pot prepara si in post .

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu nuca- gustul din copilarie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

08.02.2014, 14:12

diaconta 1

08.02.2014, 19:34

eu n-am mancat de-astia,dar cred ca's tare buni

Rocsi 1

08.02.2014, 21:58

Si eu mai fac in zile de post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]