Taitei cu lapte

de nadina73 in Mancare copii, 31 Oct 2010 | 11176 vizualizari

 

O reteta tare simpla dar si foarte gustoasa,tinand cont ca sant cu taitei de casa nici nu mai incape vorba nu?

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litri lapte
  • 4 vanilii
  • putina sare
  • 3 maini pline de taitei lati de casa
  • 8 linguri de zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu lapte:

Se pune laptele la foc sa fiarba cu un praf de sare,cand fierbe se pun taitei ,am scris 3 maini nu stiam cat sant si asa am masurat din cei facuti in casa,

se lasa sa fiarba 6-7 minute dupa care se pune zaharul ,se mai da 2-3 clocote,apoi se pun vaniliile se  stinge focul si se lasa cu capac acoperite 10-15 minte.

Se servesc atat calzi cat si reci

Sant superi buni,nu se pot compara cu cei din magazin, sincer

PS:nici nu au apucat sa se raceasca bine ca si castonelele erau goale

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez