Aripile se spala cu apa rece si li se taie varfurile,apoi se pun pentru 20 de minute in apa rece.Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand da in clocot se pun aripile si grasimea de pui(ideal ar fi pui de casa).Se aduna spuma de cateva ori dupa care se lasa in continuare la fiert pana ce carnea este fiarta.Cand carnea este fiarta se scot aripile intr-o sita, se lasa la scurs si se condimenteaza.Se pune ulei intr-o tigaie si se prajesc pe ambele parti pana devin aurii, apoi se scot pe servetele absorbante.
Intre timp zeama in care a fiert carnea se strecoara si se pune in alta oala in functie de cati taitei vreti sa faceti(sunt buni imediat dupa ce-i gatesti (a2a zi n-au acelasi gust)e bine sa opriti intr-un vas putina zeama asta in caz ca se fac prea grosi .Zeama se sareaza apoi se adauga delicat dupa gust iar apoi se adauga taitei de casa, se lasa sa fiarba amestecand cu grija sa nu se lipeasca de oala.Cand sunt fierti se inchide focul si se presara cu patrunjel verde.