Tagliolini al nero di seppia e cozze

de mihaelar63 in Fructe de mare, 12 Ian 2015 | 5133 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

12.01.2015, 09:45

bune bune

Bya Ralu 1

12.01.2015, 09:50

Tare bun

Lia_ 1

12.01.2015, 10:16

specialitate

MOKUSKA 1

12.01.2015, 10:19

ce bunatate ai facut

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:21

Stiam ca la Motan si Byei , plac

Corinuta 1

12.01.2015, 10:21

Ce fain arata!

dantes 1

12.01.2015, 10:22

Bune!

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:22

Mokus sunt potrivite pentru o cina romantica . Mai trebuie langa vin alb

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:23

Lia , multumesc

mihaelar63 1

12.01.2015, 10:24

Corinuta si eu sunt ,, lesinata '' dupa contrastul de culoare

Panacris 1

12.01.2015, 10:31

Super faine!

cristeena20 1

12.01.2015, 11:21

bune!! si eu mai gatesc dar cu creveti . Imi place mult farfuria ta plina de culori!!!super

mihaelar63 1

12.01.2015, 11:35

Cristeena mi-ar fi placut si mie cu creveti .Midii aveam pe stoc

mihaelar63 1

12.01.2015, 11:36

Cristina sunt sigura ca te tenteaza

anca_rm 1

12.01.2015, 12:02

bunatate

mihaelar63 1

12.01.2015, 12:15

Anca , posibil ca si scoicile amintesc de mare si soare

anca_rm 1

12.01.2015, 12:33

simona72 1

12.01.2015, 14:24

Felicitari pt viziunea larga pe care o ai asupra preparatelor! Eu inca nu mi-am facut curaj sa incerc pastele astea...culoarea ma intriga Dar maine voi incerca paella pt prima oara...

mihaelar63 1

12.01.2015, 14:42

Multumesc Simona . Nu este atat de larga viziunea cat curiozitatea .Succes la Paella Eu m-am documentat- exista diferite variante - si am considerat ca este metoda de preparare ce-mi place . Astept sa ,, gust '' si de la tine

mihaelar63 1

12.01.2015, 14:44

Gustul pastelor cu cerneala de sepie nu difera atat de mult de ceea ce stim . Doar ca se coloreaza toata mancarea ingerata . Daca stiti dupa sfecla culoarea este rosie .... .

Constelatialeu 1

12.01.2015, 15:19

M-ai lovit in moalele capului si m-am pricopsit cu o coada de sepia....

mihaelar63 1

12.01.2015, 15:38

)))

Bunica 1

12.01.2015, 17:46

Ce farfurie colorată!

Xandrinne 1

13.01.2015, 06:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare