Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

de CameliaR in Paste, 16 Feb 2016 | 16668 vizualizari

 

O reteta delicioasa si satioasa! 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciuperci
  • 200 gr smantana
  • 1 jumatate de ceapa rosie
  • tagliatelle
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 1 lingurita oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb și ciuperci:

Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Curatam ceapa si o taiem pestisori. Strivim catelul de usturoiul cu lama cutitului si il tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei. Adaugam ceapa si usturoiul. Lasam un minut la foc mediu, iar apoi adaugam ciupercile. Adaugam putina sare si o lingurita de oregano. Lasam la foc mediu pana se inmoaie ceapa, usturoiul si ciupercile. Adaugam pastele si amestecam. Lasam un minut, iar apoi adaugam smantana. Lasam pastele la foc mic pana sosul se ingroasa.

Trebuie sa le servim calde. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu brinza si marar