Tagliatelle cu dovleac

de epurasha2bb in Paste, 12 Iul 2010 | 4473 vizualizari

 

ceva ce am incercat eu nou si mi-a placut

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle cu ou proaspete
  • 1 rondea dovleac dulce
  • 1/2 tuplina praz tanar
  • 5 masline
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • condimente pesto Kotanyi cu ciuperci
  • pesto Kotanyi cu rosii si busuioc
  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovleac:

Se pune apa cu putina sare la fiert si cand clocoteste se adauga tagliatellele.Se acopera si se da focul mic inca 10 minute.Apoi se scurg si se tin acoperite.Se pregateste sosul diN 200 ml apa 3 linguri pasta de tomate, prazul taiat rondelute, 1 graunte usturoi taiat feliute, cubulete de dovleac, rondele de maslina fara samburi, bucatele mici de ardei capia rosu.Se lasa sa se amestece aromele si apoi adugam cate o lingura de pesto cu ciuperci si pesto cu rosii si busuioc plus 3 linguri de ulei de masline.

Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete.Se adauga la sos si bucatelele de pui.SE mai lasa un pic sa se ingroase putin sosul.Se toarna apoi in mijloc peste tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

12.07.2010, 22:09

multumesc fetelor! nu uitati sa-mi votati si mie bomboanele Decorix maine! va pup!

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 22:39

Ela , vad ca nu te inghesui sa mananci............ce frumos ai aranjat in farfurie Epu...........5 furci.............

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 13:52

ce bunatate !

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, sos de rosii si pesto